Регистрация Създаване на профил

Регистрация на потребител

 

За да се включите в Указателя за фирми и услуги на Търговище, Ви е необходима регистрация.

Ако нямате активна регистрация, можете да използвате линка "Регистрация" горе вдясно до бутона "Вход" за да се регистрирате в нашия Указател.

В отворилия се прозорец, следвайте указанията за да регистрирате своя потребителски профил.

Полетата със ( * ) са задължителни.

Въведете Име, Фамилия, валидна електронната поща, потребителско име и парола. Прочетете "Общите условия" за ползване на сайта и ако сте съгласни с тях сложете отметка пред  "Прочетох и съм съгласен с Общите условия".

След извършване на регистрацията ще получите писмо на електронната си поща с линк за потвърждение на регистрацията. Кликнете върху него и с това потребителският ви профил е готов.

"Стартовият пакет" е задължителен за всяка фирма, която желае да се включи в Указателя.

Всеки потребител с активна регистрация в Указателя може да рекламира своята фирма, услугите и продуктите.

Допълнителните ни пакети – "Реклама на Фирма", "Рекламен Банер" и "Промоции" ще ви помогнат да привлечете повече посещения от клиенти и партньри.

От потребителския си профил можете сами да въвеждате и редактирате информация – текстово описание на дейността и услугите, които предлага вашата фирма, лого, снимки, данни за контакти, препратки към социални мрежи, aдреса на фирмата в Google Maps и Google Street View и др.

  Контакти:
  "ИНКОМТЕЛ" ЕООД

ул. "Бойчиновци" No 2

0601 66999

0878459709
admin@targovishte-bg.com
office@inkomtel.com
www.inkomtel.com
Работно време: 08.30 - 18.00 часа
Почивни дни: Събота и Неделя

  За нас

Предлагаме изграждане и поддръжка на фирмени уеб сайтове. Продаваме компютърни системи и компоненти; софтуерни продукти и специализиран бизнес софтуер; изграждаме и поддържаме локални мрежи и системи за видеонаблюдение. Предоставяме на своите клиенти качествени и достъпни компютърни услуги.

Карта на сайта

Вижте картата на сайта
  Кратко описание

Изработваме сайта за да могат гражданите и гостите на града да се информират от едно място за възможностите за бизнес, покупки, отдих, спорт и развлечения в Търговище.

Целта ни е да заместим съществуващите преди много години телефонни указатели и справки по телефона, но с много по-съвременните средства на интернет.

Разчитаме на вашата помощ за да направим наистина полезен и подробен каталог за град Търговище.