Услуги

Фирми / Услуги

На сайта ни можете да ползвате следните услуги:

  • Регистрация на фирма

За да се включите в Указателя за фирми и услуги на Търговище, Ви е необходима регистрация.

Тя се извършва след като изберете от менюто най-горе вдясно "Регистрация".

В отворилата се страница, следвайте указанията.

След като се регистрирате ще получите писмо за потвърждаване на регистрацията си на Вашата електронна поща. Потвърдете регистрацията си чрез кликване на линка. Вече имате активен потребителски профил.

За да включите вашата фирма в Указателя е необходимо да изберете Стартовия ни пакет. След заплащането му, информацията ви ще се показва в Указателя.
Регистрацията със „Стартов пакет“ е валидна 1 година.

  • Реклама в Указателя

Всеки потребител с активна регистрация в Указателя може да рекламира своята фирма, услугите и продуктите, които предлага като избере допълнителните ни пакети – "Реклама на Фирма", "Рекламен Банер" и "Промоции".

Достъп до своя акаунт можете да получите горе вдясно от Вход.

  • Услуги от Инкомтел ЕООД

Ние сме на разположение на всички, които желаят да администрираме профила им вместо тях, еднократно или на абонаментен принцип, срещу съответното заплащане.

Можем да регистрираме фирмата Ви и да попълним данните, които сте ни дали за нея, за да подобрим представянето й в Указателя и в интернет. Да Ви изработим "Рекламни банери" и "Промоционални страници" и да ги качим в сайта. Регистрация в Google Maps и създаване на 3D клипове за ваш обект. Настройка на Google Street View – качване на актуални нови снимки, за да се покаже точно вашият обект.

  Контакти:
  "ИНКОМТЕЛ" ЕООД

ул. "Бойчиновци" No 2

0601 66999

0878459709
admin@targovishte-bg.com
office@inkomtel.com
www.inkomtel.com
Работно време: 08.30 - 18.00 часа
Почивни дни: Събота и Неделя

  За нас

Предлагаме изграждане и поддръжка на фирмени уеб сайтове. Продаваме компютърни системи и компоненти; софтуерни продукти и специализиран бизнес софтуер; изграждаме и поддържаме локални мрежи и системи за видеонаблюдение. Предоставяме на своите клиенти качествени и достъпни компютърни услуги.

Карта на сайта

Вижте картата на сайта
  Кратко описание

Изработваме сайта за да могат гражданите и гостите на града да се информират от едно място за възможностите за бизнес, покупки, отдих, спорт и развлечения в Търговище.

Целта ни е да заместим съществуващите преди много години телефонни указатели и справки по телефона, но с много по-съвременните средства на интернет.

Разчитаме на вашата помощ за да направим наистина полезен и подробен каталог за град Търговище.