За нас

Фирми / За нас

ЗА НАС

 

Фирма „Инкомтел” ЕООД е създадена в края на 2006 г. и вече 10 години работи в областта на Информационните и Компютърни Технологии.

Изградили сме добри партньорски взаимоотношения с едни от най-големите вносители на нови и употребявани компютри, мрежово оборудване, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа, системи за ИТ сигурност в България, което ни позволява да предлагаме широк спектър от стоки и услуги.

Ние предлагаме високо качество и ефективни бизнес решения за малки и средни фирми, училища, земеделски производители.

Имаме опит в доставката,  конфигурирането и поддръжката на компютри, сървъри и офис техника, изграждането на компютърни мрежи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа, системи за ИТ сигурност за малки и средни фирми.

Софтуерните ни услуги включват - продажба, инсталация и поддръжка на програмни продукти, изработване на фирмени уеб сайтове.

В учебната ни зала деца и възрастни могат да придобият нови знания в областта на компютърните технологии.

 

Предлагаме Ви следните услуги:

  1. Изработка на уебсайт.

  2. Продажба на компютърна и офис техника – преносими и настолни компютри – нови и втора употреба, монитори и телевизори, многофункционални устройства и принтери, копирни машини, скенери, мрежово оборудване, проектори, непрекъсваеми захранвания, цифрови фотоапарати, смартфони, таблети, аксесоари, консумативи и дрИзграждане на компютърна мрежа – кабелна и безжична. Структурно окабеляване на офиси и сгради.

  3. Системи за видеонаблюдение (аналогови, HD CVI и IP камери, DVR, NVR) и контрол на достъпа – изграждане и поддръжка.

  4. Продажба, инсталация и поддръжка на софтуерни продукти – Операционни системи Windows и офис пакети на Microsoft; Антивирусни програми на ESET NOD32, AVG, Kaspersky; Решения за архивиране и възстановяване на данни; Софтуер за счетоводство, личен състав и ТРЗ, търговски обекти, ресторанти и кафенета от Микроинвест и др.

  5. Курсове за обучение по компютърна грамотност и работа с компютри.

  6. Продажба на консумативи за принтери - оригинални и съвместими за принтери и копирни машини.

  7. Ремонт на компютри.

  8. Абонаментна поддръжка на компютри и офис техника.

  9. Почистващи препарати за компютърна и офис техника.

 

„Инкомтел” ЕООД разполага със съвременен офис, учебна зала и добре оборудван с компютърна техника, софтуер и инструменти сервиз.

При нас можете да закупите или поръчате офис техника и компютри – преносими и настолни, компоненти, консумативи, софтуер и аксесоари за тях.

Предлагаме на своите клиенти бързо, качествено и коректно обслужване. В своята работа фирмата разчита на високо квалифицирани и силно мотивирани специалисти, и на опита, и ноу-хау на своите партньори.

Нашата цел е да предложим цялостни индивидуални решения при закупуването на компютърна техника, изграждането и поддръжката на ИТ инфраструктурата за Вашата фирма.

Услугите ни от предварителните консултации, през доставката, монтажа и конфигурирането, до обучението на персонала и поддръжката на Информационните системи, подкрепят ефективно Вашите бизнес нужди и процеси, и гарантират надеждна и оптимална работа на компютрите и офис техниката Ви.

  Контакти:
  "ИНКОМТЕЛ" ЕООД

ул. "Бойчиновци" No 2

0601 66999

0878459709
admin@targovishte-bg.com
office@inkomtel.com
www.inkomtel.com
Работно време: 08.30 - 18.00 часа
Почивни дни: Събота и Неделя

  За нас

Предлагаме изграждане и поддръжка на фирмени уеб сайтове. Продаваме компютърни системи и компоненти; софтуерни продукти и специализиран бизнес софтуер; изграждаме и поддържаме локални мрежи и системи за видеонаблюдение. Предоставяме на своите клиенти качествени и достъпни компютърни услуги.

Карта на сайта

Вижте картата на сайта
  Кратко описание

Изработваме сайта за да могат гражданите и гостите на града да се информират от едно място за възможностите за бизнес, покупки, отдих, спорт и развлечения в Търговище.

Целта ни е да заместим съществуващите преди много години телефонни указатели и справки по телефона, но с много по-съвременните средства на интернет.

Разчитаме на вашата помощ за да направим наистина полезен и подробен каталог за град Търговище.