Общи условия

Фирми / Общи условия

Условия за ползване

 

Уважаеми посетители,

 

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма "Инкомтел" ЕООД, с офис на адрес: гр. Търговище, ул. "Бойчиновци" № 2, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 125575472, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез сайта си  www.targovishte-bg.com.

Моля Ви да прочетете внимателно нашите условия за ползване на сайта www.targovishte-bg.com, тъй като те съдържат важна информация за взаимоотношенията, правата и отговорностите между Вас като Посетител / Клиент  и  "Инкомтел" ЕООД, като собственик на сайта.

Ползването на услугите на този сайт под всяка тяхна форма означава, че Посетителят / Клиентът е съгласен и приема да спазва стриктно настоящите условия.

Ако Вие не сте съгласни с тях, моля не ползвайте услугите на сайта www.targovishte-bg.com

 

Съдържание на сайта

Съдържанието на сайта е такова, каквото е, без никакви гаранции за неговата актуалност, липса на грешки, обща достъпност и др. Потребителят е отговорен сам за своята интерпретация на точността, цените, условията и пълнотата на информацията, публикувана в сайта.

"Инкомтел" ЕООД може да променя информацията на сайта без предварително уведомление.

"Инкомтел" ЕООД не гарантира непрекъснат и безпроблемен достъп до този сайт.

 

Отговорности

Използването на сайта е изцяло на Ваша отговорност.

Нито "Инкомтел" ЕООД, нито негови служители или трети страни, свързани със създаването и поддръжката на този сайт, носят отговорност за каквито и да е преки, косвени, случайни, възникващи като следствие, или други щети, породени от използването на сайта или свързани по какъвто и да е начин с него.

"Инкомтел" ЕООД носи отговорност пред ползвателя само в предвидените от българското законодателство случаи.

 

Регистрация

За да направите поръчка за закупуване на Рекламен пакет от сайта ни е необходимо да се регистрирате в него.

За целта трябва да изберете „Регистрация“ горе вдясно на сайта.

Появява се формуляр, който трябва да попълните, като задължителните полета са отбелязани със звезда.

 

Поръчка

След като вече имате регистрация в сайта ни, можете да си поръчате желаният от Вас Рекламен пакет.

Влизате в сайта през "Вход" с Вашето име и парола - горе вдясно или долу вдясно на сайта.

При успешно влизане във вашия акаунт, горе вдясно вместо "Вход" ще се появи Вашето потребителско име.

От менюто с потребителското Ви име изберете "Профил" и ще влезете в административния панел. Там ще можете да редактирате своите данни в "Профил", да добавите нова фирма във "Фирми", да получавате запитвания и да им отговаряте.

След създаване на фирма от "Нова фирма" си избирате "Стартов пакет“ и натискате бутона "Абонирай се". Появява се формуляр, който трябва да попълните, като задължителните полета са отбелязани със звезда. След като сте въвели данните за фирмата ги запаметете като натиснете бутона „Запази“. Ще видите съобщение за потвърждение за плащане, което ще бъде изпратено и като линк на вашия e-mail. Плащането се извършва по банков път или в брой. След получаване на плащането Администраторът на Указателя активира Вашата фирма и тя се вижда на сайта.

Сега като влезете в административния панел вече ще виждате актуалното състояние на вашата фирма в Каталога – снимка, име на фирмата, електронна поща, град, статус, оставащи дни до изтичането на стартовия пакет, оставащи дни до изтичането на другите ви активни пакети – "Фирмена реклама", "Рекламен банер" и "Промоции", ако имате такива. Активирането на допълнителните пакети става от бутона Действие и си избирате "Добави Фирмена реклама", "Добави банер" или "Добави Промоции".

След завършване на поръчката, представител на "Инкомтел" ЕООД ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърди изпълнението на поръчката.

 

Плащане

Заплащането на рекламните пакети в Указателя за фирми и услуги на "Инкомтел" ЕООД може да се извърши по два начина:

  1. Чрез превод на сумата от клиента на посочената от нас банкова сметка. При избор на начин на плащане "по банков път", след като клиентът направи поръчка, се генерира номер на транзакцията. Клиентът извършва банков превод по сметка на Инкомтел ЕООД, като цитира номера на транзакцията като основание за превода. Валидността на офертата е три работни дни.
  2. В брой – в офиса на Инкомтел ЕООД.

Всички такси към банки и куриерски фирми при плащане на услугите са за сметка на клиента.

 

Анулиране на поръчка

Инкомтел ЕООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет сайта www.targovishte-bg.com, ако попълнените данни на клиента не са валидни. Операторът на Инкомтел ЕООД е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 15:00 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 15:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сумата по банков път, тя се възстановява по сметката на клиента.

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че услугата не може да бъде доставена, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

 

Защита на личните данни

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва. Това изявление е достъпно от "Общи условия" най-отдолу на всяка страница на този сайт.


Инкомтел ЕООД се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и др.

В случаите, когато сме получили изричното писмено съгласие на Клиента или информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация, "Инкомтел" ЕООД е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

За да защитим Вашата информация от неоторизиран достъп, осигуряваме криптирана връзка чрез SSL сертификат към нашия сайт. SSL (Secure Socket Layer) е протокол, който осигурява криптиране на връзката между сървър (уебсайт) и браузър (потребител). Предаваната през такава връзка информация е защитена от неоторизиран достъп и прихващане.

Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.

Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

  • помогнем при попълване на поръчка;
  • информираме относно продукти или услуги;
  • да предоставим услуги и поддръжка;
  • известим за нови услуги или други ползи;
  • предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • изберем съдържание, което да Ви бъде показано;

 

Промяна в условията за ползване

"Инкомтел" ЕООД си запазва правото да променя едностранно условията за ползване на сайта www.targovishte-bg.com по всяко време чрез обновяване на настоящия документ.

Задължение на посетителите и клиентите на сайта е да се запознаят с актуалните условия за ползване, защото тези условия са обвързващи.

  Контакти:
  "ИНКОМТЕЛ" ЕООД

ул. "Бойчиновци" No 2

0601 66999

0878459709
admin@targovishte-bg.com
office@inkomtel.com
www.inkomtel.com
Работно време: 08.30 - 18.00 часа
Почивни дни: Събота и Неделя

  За нас

Предлагаме изграждане и поддръжка на фирмени уеб сайтове. Продаваме компютърни системи и компоненти; софтуерни продукти и специализиран бизнес софтуер; изграждаме и поддържаме локални мрежи и системи за видеонаблюдение. Предоставяме на своите клиенти качествени и достъпни компютърни услуги.

Карта на сайта

Вижте картата на сайта
  Кратко описание

Изработваме сайта за да могат гражданите и гостите на града да се информират от едно място за възможностите за бизнес, покупки, отдих, спорт и развлечения в Търговище.

Целта ни е да заместим съществуващите преди много години телефонни указатели и справки по телефона, но с много по-съвременните средства на интернет.

Разчитаме на вашата помощ за да направим наистина полезен и подробен каталог за град Търговище.