За сайта

Фирми / За сайта

Справки за фирми и услуги в гр. Търговище

 

Изработваме сайта, за да могат гражданите и гостите на града да се информират от едно място за възможностите за бизнес, покупки, отдих, спорт и развлечения в Търговище.

В справочника могат да се регистрират всички желаещи фирми от града и с представителства в него, държавни и общински институции, здравни и учебни заведения, НПО, майстори и занаятчии, предоставящи услуги за гражданите, спортни и други клубове, бази за отдих и развлечение, музеи и културни институции.

Целта ни е да заместим съществуващите преди много години телефонни указатели и справки по телефона, но с много по-съвременните средства на интернет.

Всеки ще може да се информира за предлаганите стоки и услуги, и да получи информация за контакти  – адрес, телефон, електронна поща, работно време, карта за упътване до адреса.

Това ще е полезно за всеки гражданин, нуждаещ се от домашен майстор за ремонт и услуги, както и за неговата почивка и развлечения.

За фирмите предлагаме по-лесно достигане до подходящия местен партньор за доставка на стоки и услуги, които често търсим извън града заради липсата на достатъчна информация.

Често се получава някои фирми да са по-добре известни с производството и услугите, които предлагат извън Търговище.

За фирмите това е още един канал за реклама по интернет, но строго таргетиран в рамките на община Търговище. Така информацията ще достига направо до тези които се нуждаят от нея – гражданите на Търговище, гостите на града, желаещите да правят бизнес с фирми от града, страната и чужбина.

След регистрацията на фирмата в нашия справочник, тя получава собствен акаунт, който може сама да администрира или да ползва нашите услуги за представянето си.

Регистрацията може да стане на място в нашия офис или на място във вашия офис.

Ще ви запознаем подробно за възможностите за представяне на фирми и услуги в нашия справочник.

Това, което Ви предлагаме в Стартовия пакет е напълно достатъчно за представянето в интернет на малка фирма, нямаща възможност да поддържа собствен сайт.

За фирмите със собствени уебсайтове, това е един допълнителен канал за реклама в интернет.

Разчитаме на вашата помощ, за да направим наистина полезен и подробен каталог за град Търговище.

Можем да го направим по-бързо от най-ефективната реклама в момента „чрез устните ни препоръки към роднини и приятели, като доволни клиенти на фирми и майстори“.

Не издаваме сертификати на фирмите регистрирани в каталога. Това ще го направят вашите доволни клиенти.

  Контакти:
  "ИНКОМТЕЛ" ЕООД

ул. "Бойчиновци" No 2

0601 66999

0878459709
admin@targovishte-bg.com
office@inkomtel.com
www.inkomtel.com
Работно време: 08.30 - 18.00 часа
Почивни дни: Събота и Неделя

  За нас

Предлагаме изграждане и поддръжка на фирмени уеб сайтове. Продаваме компютърни системи и компоненти; софтуерни продукти и специализиран бизнес софтуер; изграждаме и поддържаме локални мрежи и системи за видеонаблюдение. Предоставяме на своите клиенти качествени и достъпни компютърни услуги.

Карта на сайта

Вижте картата на сайта
  Кратко описание

Изработваме сайта за да могат гражданите и гостите на града да се информират от едно място за възможностите за бизнес, покупки, отдих, спорт и развлечения в Търговище.

Целта ни е да заместим съществуващите преди много години телефонни указатели и справки по телефона, но с много по-съвременните средства на интернет.

Разчитаме на вашата помощ за да направим наистина полезен и подробен каталог за град Търговище.